ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΥ ΚΛΗΣΕΩΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ D-STAR

Αναρτήθηκε από τον SV1EDZ την 23/4/2014

 

Τον τελευταίο καιρό μας ενημέρωσαν πως γίνεται προσπάθεια καταχώρησης διακριτικού κλήσεως στο δίκτυο D-star και δεν είναι εφικτή η ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Απο τις πληροφορίες που μας μετέφεραν, καταλάβαμε ότι το πρόβλημα εστιάζεται στις οδηγίες που χρησιμοποιούσαν οι χρήστες του συστήματος.

Οι οδηγίες αυτές, αφορούσαν τον επαναλήπτη SV1U ο οποίος μετετράπει σε αναλογικό μετά απο απόφαση της διοίκησης του Συλλόγου όπου άνηκε.

Ο υπολογιστής που εξυπηρετούσε την διαδικασία καταχώρησης των διακριτικών, δεν υφίστατε πλέον και εκείνες οι οδηγίες, ΔΕΝ ισχύουν.

Ο σύλλογος ”RSF Hellas Ομάδα Επικοινωνιών και Διάσωσης” ενεργοποίησε πρόσφατα τον επαναλήπτη SW1G και έθεσε σε λειτουργία τον απαραίτητο Server για την καταχώρηση των διακριτικών.

Παρακαλούμε όλους τους συναδέλφους, να χρησιμοποιούν το παρακάτω link και να ακολουθούν πλέον τις καινούριες οδηγίες καταχώρησης διακριτικών, ώστε να μπορούν να ολοκληρώσουν την διαδικασία σωστά.

 

https://www.dropbox.com/s/5ohez18nbkyahc7/%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%A7%CE%A9%CE%A1%CE%97%CE%A3%CE%97%20%CE%94%CE%99%CE%91%CE%9A%CE%A1%CE%99%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A5%20%CE%9A%CE%9B%CE%97%CE%A3%CE%97%CE%A3%20D-STAR%202014.pdf

 

Με εκτίμηση

SV1EDZ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.