ΑΣΚΗΣΕΙΣ…ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ !!!

 

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους….
Ελπίζουμε σε ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ REF045 σήμερα!!!!
Παρ’ όλες τις …ασκήσεις ακριβείας που μας υπέβαλε η διακοπή λόγω…εσωτερικών αλλαγών και συντήρησης του συστήματος η ανταπόκριση των διαχειριστών των κατά τόπους συστημάτων επαναληπτών και hotspots ήταν αρκούντως ικανοποιητική…Αν εξαιρέσουμε κάποιες…Ιδιαίτερες περιπτώσεις,ΟΛΑ σχεδόν τα συστήματα διασυνδέθηκαν σε σχετικά σύντομο χρόνο ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ μεταξύ τους και έτσι επανήλθε η μεταξύ μας επικοινωνία σε σύντομο χρονικό διάστημα!!!
ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ !!!!
Έτσι χαρακτηρίστηκε από τον SV1EDZ τον Δημήτρη…Δικαίως βέβαια γιατί η ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ διακοπή (που ΔΕΝ ήταν και …αναμενόμενη) μας έβαλε να…τρέχουμε !!!!
Επίσης μας έβαλε να θέσουμε πλέον, σε ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ την δημιουργία ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ αλλά ΚΑΙ BACKUP συστημάτων που επίσης θέλουν ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠ’ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!
Βέβαια χρειάζεται ΠΟΛΛΗ δουλειά ακόμη αλλά ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΗΔΗ και το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ άρχισε να παίρνει ΗΔΗ …σάρκα και οστά !!!!
Κατ’ εμέ,επίσης ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΥΡΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ των επιμέρους και κατά τόπους επαναληπτικών συστημάτων κρίνεται σαν ΑΜΕΣΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ !!!
Καιρός είναι να τελειοποιήσουμε σχεδιαστικά το ΟΝΕΙΡΟ της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ απο τα Δημόσια Δίκτυα,Ασυρματικής διασύνδεσης (όπως την ονομάζω εγώ..) Ένα δίκτυο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ, ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ απο ΟΛΑ τα Δημόσια και Ιδιωτικά Δίκτυα που θα εξυπηρετεί πρώτιστα και καθημερινά,τους ραδιοερασιτεχνικούς του σκοπούς αλλά και σε ώρες…δύσκολες ΟΛΟ το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ….Γιά σκεφτείτε το λίγο !!!
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ…ΟΝΕΙΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ !!!
KAI ΣTO http://www.digitalmode.gr (και στις άλλες ομάδες και σελίδες μας) περιμένουμε τις δικές σας σκέψεις…
73 de SV2LLJ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.