Καλή Χρονιά

Καλή Χρονιά σε όλους με προσωπική υγεία και ευτυχία.

Ξέρω ότι υπήρχε μια περίοδος αδράνειας, αλλά αυτό οφείλεται σε κάποιους που ενώ μέχρι τώρα μας έδιναν την γνώση τους, και κάποια ενημέρωση, εδώ και καιρό μάλλον κουράστηκαν ή άλλαξαν θέση. Θεμιτό. Η σελίδα αυτή πάντα είναι ανοικτή σε όποιον έχει να πει κάτι χρήσιμο στην κοινότητα μας για τα θέματα που μας απασχολούν.

Αυτή τη στιγμή η ενημέρωση για το DMR και τα ψηφιακά γίνεται μόνο από το facebook, σε κλειστές λίστες, όσο γίνεται και αυτή, και εμφανίζεται για άλλη μια φορά μια συσσωμάτωση των ραδιοερασιτεχνών σε κλίκες, που αυτές μάλλον δίνουν μια επιπλέον ενημέρωση σε προσωπικό ή τελείως τοπικό επίπεδο.

Επειδή πιστεύω ότι η συγκεκριμένη σελίδα, βοήθησε κάποιους ίσως αρκετούς στο παρελθόν, θα κάνω μια ύστατη προσπάθεια, ώστε να διαχυθεί η γνώση για τις νέες τεχνολογίες στο hobby μας για κάθε ενδιαφερόμενο με το όνομα zeus/ivan/dm. Το dstar.gr σε λίγες μέρες λήγει και είναι ελεύθερο για κάθε ενδιαφερόμενο.

Αυτές τις γιορτές ο “Άγιος Βασίλης” μου έφερε ανέλπιστα ένα MD-380 και θα προσπαθήσω με την σταδιακή εξοικείωσή μου με αυτό, και την εμπειρία κάποιων καλών φίλων, να μοιραστώ μαζί σας τον προγραμματισμό του και τις δυνατότητες που δίνει το δίκτυο σήμερα, στον χρόνο που μπορώ να ασχοληθώ με αυτό.

SV1RD

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.